Cobie van Zegen opnieuw wegens groot succes in de zaal in Zoetermeer op 18 maart a.s. (wees er snel bij!)

Cobie van Zegen zien we regelmatig terug op het blog, haar agenda van cursussen en uiteraard de shows die ze steeds meer geeft. Cobie volgen we op het blog al vanaf 2010 en hebben haar in die tijd zien groeien van iemand die nogal nerveus het Zesde Zintuig won in 2010 tot een volwaardig eredivisie medium met uitstraling, klasse maar bovenal menselijk. Hoe je het went of keert, Cobie is gebleven wie ze was, nuchter, down to earth en niet opdringerig en schreeuwerig aanwezig in de media. En zo werken de echte goede mediums in Nederland. Zij hoeven niet dag in dag uit in de pers te staan. De praktijken zitten overvol, je ziet ze toch wel omdat het woord zich voortspreekt over mensen zoals Cobie. En geloof me in Nederland hebben we een eredivisie waar we best trots op mogen zijn, mensen die keihard voor jullie werken zonder zichzelf “verheven” te voelen boven de rest. En dat verdiend ons respect. Ipv het schreeuwerige van de rest. Neem vooral ook een kijkje op haar prachtige website waar je precies kunt bijhouden wanneer Cobie een cursus geeft of hoe je contact met haar op kunt nemen.

Heeft u altijd al graag kennis willen maken met de winnares van Het Zesde Zintuig 2010 Cobie van Zegen en vanaf 9 februari 2012 weer te zien in het RTL 4 programma Het Zesde Zintuig Plaats Delict.

Dit is een unieke kans voor iedereen die Cobie een keer “live” wil zien werken.

Op zondag 18 maart 2012 geeft Cobie een twee uur durende show in de Gallery zaal van

“1892 Eten & Drinken” Dorpsstraat 74-A te Zoetermeer. Aanvang 14.00 uur.

Gallery zaal.

Het wordt een show in een gezellige ongedwongen sfeer. U zit gezellig aan een tafeltje met een kopje koffie of ander drankje. Cobie loopt tussen de tafels door en pakt een foto die u heeft meegenomen. (wel graag een foto waarop de ogen zichtbaar zijn) Dit mogen foto’s zijn van zowel overleden als levende personen. U mag natuurlijk ook vragen over u zelf stellen. Cobie geeft antwoord op alle brandende vragen.

De kans is groot dat zij u uitkiest voor een reading. Kom dus gezellig met vrienden en/of familie naar ‘’1892 Eten & Drinken” en maak er een mooie gedenkwaardige dag van.

Kaarten 25.00 euro p.p en alleen via deze site te verkrijgen! Vul het contactformulier in voor kaarten.

Tip….

Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig een hapje te gaan eten in het restaurant van

‘’1892 Eten & Drinken” Wel even reserveren via 079-8893744 geef even door dat je eerst naar de show van Cobie van Zegen gaat. http://www.1892etendrinken.nl

Tot ziens in Zoetermeer!