Borstimplantaten, het schandaal wat jaren in de doofpot zat is EINDELIJK BOVEN WATER!

RTL nieuws besteed veel aandacht aan het onderwerp net als Eenvandaag, vandaag weer. Kijk hier het journaal terug.

De afgelopen dagen is het schandaal eindelijk boven water gekomen na Frankrijk en England maar het ligt dieper dan jullie allemaal denken en het is zeker NIET Sylvia Veerman die zich al jarenlang inzet voor de waarheid van borstimplantaten bestaande uit siliconen. Ik zag gisteren haar op Shownieuws en trek 1 ding meteen recht in dit stuk. DE vrouw die echt verantwoordelijk is voor het verzamelen van ALLE informatie die terugvoert naar de jaren 70 van de vorige eeuw is Marlou Boots. Zij is door deze implantaten ziek geworden en overleden en wij vrouwen en mannen hebben het aan Marlou te danken en het MELDPUNTKLACHTENSILICONEN dat eindelijke alle info die al tijden op die site staat en Sylvia slechts overneemt dat het eindelijk openbaar is.

De site is gemaakt door kanjers, supervrouwen, ziek en wel door die troep die alle info van ook Marlou Boots een voor een op de site aan het zetten zijn, het is hun inzet en die van niemand anders dat nu de doorbraak is veroorzaak door de inzet van de mensen ACHTER MKS. Dat gezegd hebbende want ik vindt dit erg belangrijk om te vermelden zal ik veel stukken van MKS hier op het blog neer gaan zetten. Ik ken de initiatief nemers, het zal me niet in dank worden genomen wat ik hier neerzet maar ere wie ere toekomt. Zonder Marlou Boots en haar info zouden we in NL nog niet een topje van de ijsberg weten.

Het drama doofpot is begonnen in de jaren 80 toen bekend werd dat hoofdfabrikant Dow Corning willens en wetens producten op de markt liet komen die niet deugden, niet alleen de PIP rotzooi maar alle implantaten met siliconen is troep, ziekmakend en bevat enkel gif, silica. Je kent het wel die zakjes in schoenen met vette waarschuwen van niet eten enz enz.

MKS heeft op de site zo goed als alle info compleet staan over wat het allemaal doet met je lijf zodra het naar binnen gaat als het implantaat gescheurd of kapot is. Let op die lijmachtige rotzooi gaat je bloedbaan in en de rest kun je zelf wel invullen. We hebben het in Nederland niet over een 1400 slachtoffers, mijn hemel was het maar waar het zijn er helaas duizenden vanaf de jaren 70 wordt die troep al in borsten gestopt, al dan niet cosmetisch, na ziektes waardoor borstamputaties nodig zijn enz enz. En het is D66 minister Borst Eilers zelf geweest die heeft verboden dat DIE INFO BIJ ONS niet terecht mocht komen.

Eindelijk is er goed nieuws. De Nederlandse inspectie heeft besloten samen met andere Europese inspecties naar de Europese Commissie te stappen voor onderzoek naar álle borstimplantaten, dus niet alleen PIP. Dit betekent dat er eindelijk serieus gekeken zal worden naar de inhoud van de implantaten en wat deze voor klachten kunnen veroorzaken. Eindelijk zullen jullie klachten serieus genomen gaan worden.

Verder is besloten om preventief PIP implantaten te laten verwijderen.

http://www.igz.nl/actueel/nieuws/gezamenlijkadviesborstimplantatenpipofmimplantsvandeinspectievoordegezondheidszorgigzendenederlandseverenigingvanplastischchirurgennvpc.aspx

http://www.mednet.nl/nieuws/id5743-meer-soorten-borstprothesen-zijn-onveilig.html

met vriendelijke groet:
Meldpunt Klachten Siliconen
Mijn oproep vandaag aan minister Schippers, want de IGZ weet het (met dank aan MKS en niet Sylvia Veerman) is OPEN die la en laat Nederland eindelijk de echte waarheid zien! Ik ga in ieder geval vanaf heden alles openbaren wat ik al jaren weet. Immers de deksel is van de beerput en zij die daar voor gewerkt hebben en die ene engel Marlou Boots hebben eindelijk bereikt waar ze recht op hebben. MKS proficiat met al het behaalde succes! De censuur is eraf nu VWS nog overhalen alles te publiceren want zij hebben ALLE rapporten uit Amerika van alle ziektes, gevaren en fouten in de producten van Dow Corning. Laat het schandaal in alle breedte maar loskomen. De overheid heeft jarenlang van alles voor ons verborgen gehouden en dat is een feit.