Pip borstimplantaten en ziek worden, in Nederland regeert vooral de leugen!

Denk nou niet dat dit iets nieuws is, de fabrikant Dow Corning houdt ons al sinds de jaren 70 voor het lapje en niet te zuinig ook. Pip de Franse Fabrikant is gewoon van Dow Corning die in Amerika zoveel rechtzaken heeft verloren dat 1 schadeclaim fonds al op voorhand failliet ging vanwege alle claims. In 1978 verloren ze de eerste rechtzaak voor het plaatsen van soortgelijke implantaten en begon de serie om de fabrikant verantwoordelijk te stellen EN de troep uit de handel te krijgen. Dat laatste is deels gaande maar helaas niet in Europa. Japan was het eerst land wat zo verstandig was om te bedanken voor de eer van implantaten met silliconen en zelfs nu bekend is het nieuwe hoesje om het implantaat gewoon een soort kippengaas is waar het gif uitloopt zijn ze in Den Haag NOG NIET WAKKER. Het meldpunt siliconen is dan ook niet voor niets opgericht om ons wakker te schudden. Marloe Boots begon als eerste persoon in Nederland haar gevecht en werd zo ziek van het gif dat zij overleed, zelf heb ik contact met 1 vrouw die doodziek is van de troep die erin zit en zo zijn er niet een paar hier, nee duizenden vrouwen zijn het slachtoffer!!! WE hebben het aan D66 te danken dat in ons lijf nog steeds rotzooi wordt gepropt met alle gevaren van dien want niemand minder dan Minister Borst van Gezondheid smeet alles zo diep onder in de la dat zelfs nu minister Schippers de troep niet weer terug kan vinden.

De FDA heeft ALLE implantaten die op de markt zijn in Europa daar van de markt gehaald!!!!!!!! En wij, wij mogen het doen met gif, gif, gif, gif en nog eens gif want het ministerie en de IGZ houden de handen braaf voor hun ogen en grijpen niet in. Het probleem is in Nederland net zo groot als in Frankrijk als ook in England, Duitsland enz enz enz.

Tijd voor ACTIE, TIJD VOOR EEN VERBOD IN NEDERLAND!!!!!!!!!

Mogelijk verband borstimplantaten en kanker

Borstimplantaten kunnen er mogelijk voor zorgen dat vrouwen borstkanker krijgen. Het gaat om Franse implantaten die ook in Nederland bij vrouwen zijn geplaatst.

Mogelijk verband borstimplantaten en kanker

In Frankrijk hebben acht vrouwen met zogenoemde PIP-implantaten kanker gekregen. De autoriteiten onderzoeken nu of er een verband is tussen de kankergevallen en de implantaten van het bedrijf Poly Implant Prothese.
Implantaten scheuren ook vaak

Ook zouden meer dan 2000 van de Franse 30.000 vrouwen die de implantaten hebben, geklaagd hebben over de siliconen. Omdat er een ongeautoriseerde siliconengel is gebruikt, scheuren ze vaak.
Naar schatting 1000 vrouwen in Nederland

In Nederland lopen naar schatting 1000 vrouwen rond met dergelijke implantaten. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) laat weten dat deze vrouwen hun implantaten nog niet meteen hoeven te laten verwijderen. IGZ wacht een advies van Franse experts af. Dat advies wordt vrijdag verwacht.
Al in 2010 problemen met implantaten

De implantaten worden in Nederland al een tijdje niet meer geplaatst. IGZ heeft Nederlandse vrouwen met implantaten van de merken PIP en M-Implants in september 2010 opgeroepen zich bij hun behandelend arts te melden, omdat er een verhoogde kans is dat de implantaten ‘scheuren en/of lekken en niet duidelijk was of er op de lange termijn mogelijk schadelijke lichamelijke reacties op de siliconengel kunnen optreden’. In april 2010 werd in Nederland al verboden dergelijke implantaten te plaatsen.

Hier zijn de implantaten geplaatst:

Silhouetkliniek – Breda
Sportstad – Heerenveen
Zestienhoven – Rotterdam
Maastricht Universitair Medisch Centrum – Maastricht
Medisch Centrum Scheveningen – Scheveningen
Citykliniek – Den Haag

© RTL Nieuws.nl