Voor de slachtoffers van de aanslag in Luik, 1 minuut stilte

Ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van het afschuwelijke drama in Luik….. heel veel sterkte toegewenst aan alle getroffenen. Wat vandaag gebeurde is onbeschrijfelijk. Laten we 1 moment stilstaan bij hen allen, aan hen denken, een kaars opsteken, in gedachten nemen, bidden.

Een gedachte over “Voor de slachtoffers van de aanslag in Luik, 1 minuut stilte

  1. Helaas verwacht ik het komende jaar nog meer van dit soort dingen een natuurlijk verloop van wanbeleidt door de verschillende regeringen in europa die dit veroorzaakt heeft ze zijn in het algemeen zo links geweest dat de middengroep de duppe ervan is geworden ook het tollerantie gedoe tegen extreme islamieten is een zeer foute bedoening geweest in Nederland is het zo gek dat een marokaan buergemeester is van Rotterdam dat 2 paspoort is nikszeggend .
    de regering en de volksvertegenwoordeging moeten echt dringend de hand eens in eigen boezem steken willen ze nog ergere dingen voorkomen en laat het doordringen dat west europa niet een islamietisch missiland is wie zich niet aanpast dat die terug ga naar land van herkomst wij hebben niet gevraagd kom hier rotzooi schoppen

    in licht liefde en vrede

Reacties zijn gesloten.