Schietpartij supermarkt Almelo 1 dode al,

Cassière supermarkt neergeschoten

ALMELO – Een schietpartij heeft vrijdagavond het leven gekost van een medewerkster van supermarkt C1000 in winkelcentrum Schelfhorst in Almelo. Dat heeft de politie laten weten. De vermoedelijke dader heeft zich daarna van het leven beroofd. Hij werd dood gevonden op de Kerkstraat in het centrum van de stad.

Volgens de eerste berichten zou het gaan om een 17-jarig meisje dat aan het begin van de avond drie keer is beschoten door haar ex-vriend. Een woordvoerster van de supermarkt verklaart enorm mee te leven met de nabestaanden van het slachtoffer. “We zijn op dit moment zoveel mogelijk informatie aan het verzamelen. Ook wordt nu het personeel ingelicht.”

De Schelfhorst is een winkelcentrum in de wijk de Schelfhorst in Almelo. Er zijn 24 winkels, waaronder Dirk van de Broek, Blokker en C1000. Vrijdagavond is het koopavond in het winkelcentrum.

De straat waar de C1000 aan ligt is inmiddels afgesloten voor winkelend publiek. De luiken voor de supermarkt zijn naar beneden.

2 gedachtes over “Schietpartij supermarkt Almelo 1 dode al,

  1. Een teken aan de want hoe rot het in Nederland gesteld is en nog maar meer toegeven is het niet naar extreem links dan maar rechts of desnoods Sharia4 de Nederlander is al lang arbeider in eigen land de andere zijn gasten en maken de dienst uit samen met de maffia (KLOTELAND GEWORDEN) sorry voor deze uitdrukking
    in licht liefde en vrede

    1. K land inderdaad, en dat praat een Raymond dan goed omdat juist die verrotte sites met hun k hommels zoveel kapot maken op het internet

Reacties zijn gesloten.