Voor de 2de keer schietpartij Virginia Tech, dat krijg je met al dat pestgedrag in de wereld!

Let op, dit is iets waar wij debet aan zijn met ons asociale gedrag, we vinden pesten de normaalste zaak van de wereld, schelden en tierend gaan we de wereld rond en wat gebeurd er dan? De gevolgen kunnen desastreus zijn, de slachtoffers kunnen zo doordraaien dat schietpartijen ontstaan. Dit is het zoveelste incident onder de noemer, schelden doet niet zeer? HOU TOCH OP met zijn allen, waar zijn onze normen, waarden en respect gebleven? We leven toch niet in de Neandertaler tijd? Of zijn we zover afgegleden dat we van gekkigheid niet meer weten hoe hard we mensen moeten schoppen. Who is next? YOU?

Dodelijke schietpartij op Virginia Tech
BLACKSBURG – Op de campus van de Amerikaanse universiteit Virginia Tech zijn donderdag zeker twee mensen doodgeschoten. Dat meldde de universiteit op haar website.

Politieagenten op de campus van Virginia Tech tijdens het bloedbad van 16 april 2007 Politieagenten op de campus van Virginia Tech tijdens het bloedbad van 16 april 2007 Foto: AP
Ads door Google
Waterurn

Een van de doden is een politieagent. Hij werd doodgeschoten toen hij een auto wilde controleren. Volgens getuigen stapte de schutter vervolgens uit en liep hij naar een parkeerplaats. Daar werd een tweede dode gevonden. Het is niet duidelijk of de schutter is gearresteerd.

De universiteit heeft alle studenten en werknemers via haar website gewaarschuwd dat ze binnen moeten blijven. Het openbaar vervoer rond de campus is stilgelegd. Virginia Tech omschrijft de schutter als een blanke man met een grijze broek en een kastanjerode trui. Hij zou een rugzak dragen.

In april 2007 schoot een 23-jarige student van Virginia Tech 32 medestudenten en docenten dood. Daarna pleegde hij zelfmoord. Het bloedbad was het ernstigste geweldsincident op een school in de geschiedenis van de VS. Na de schietpartij kreeg de universiteit veel kritiek, omdat studenten en docenten te laat waren gewaarschuwd dat er een schutter rondliep.

Telegraaf