Wat is het Gaia college?

Wat is het afgelopen jaar snel gegaan……Sonja en Linda besloten begin dit jaar de krachten te bundelen en samen een Medium college op te zetten. Dit idee ontpopte al gauw in het Gaia college http://www.mediumopleidingen.nl . nu bijna een jaar later beseffen we meer als ooit hoe belangrijk het is om het stokje over te dragen door kwalitatief zeer goede opleidingen te bieden.
Vaak horen wij commentaar als “maar dat mediumschap… dat kun je toch niet leren? Daar ben je toch mee geboren?” Natuurlijk is dat waar, wij zijn zeker niet in staat om iemand, die geen aanleg heeft, het medium vak te leren. Wat kunnen wij dan wel? Wij kunnen de mensen met een aangeboren talent leren om op een goede en integere manier om te gaan met hun gave en ook zijn wij in staat om tijdens de jaar opleidingen het maximale uit het medium schap te halen. Daar waar andere opleidingen stoppen gaan wij nog even verder. Door het gebruik van de Engelse methode maken we van de vaak nog zo onzekere beginnende mediums echte toppers die hun vak verstaan en die weten hoe belangrijk integriteit is.

Door de keuzes in het aanbod is het Gaia College voor iedereen toegankelijk. Het Gaia College biedt naast de opleiding mediumschap nog tal van andere workshops en interessegebieden. Zo hebben we de zeer professionele opleidingen in het kaartleggen met de gewone speelkaarten en de Mll lenormandkaarten, maar ook de opleiding “ De Celestijnse Belofte” is niet alleen enorm leerzaam, maar ook gevuld met een behoorlijke dosis humor.

De docenten van het Gaia College zijn zelf ervaren in het vak en doceren enkel waar zij in het dagelijks leven ook werkzaam mee zijn. Niettegenstaande wil het Gaia College aan de potentiele mediums en leerlingen een breed gamma aan opleidingen en workshops aanbieden en nodigen zij ook regelmatig gastdocenten uit om ook met andere disciplines eens kennis te kunnen maken.
Bovenal onderscheidt het Gaia College zich, door met zeer gereduceerde prijzen te werken, zodat ook iedereen de kans heeft zich in te schrijven voor een opleiding.
Het afgelopen jaar is voor ons een groot succes geweest. We hebben diverse mooie mensen mogen opleiden. En een aantal van hen hebben dit jaar hun Certificaat gehaald en mogen zich afgestudeerden noemen.

Wij zijn dan ook super trots dat we dit level in zo’n korte tijd hebben mogen bereiken. En we wensen al onze toppers een stralende carrière toe. En we zijn heel blij dat we jullie hebben mogen helpen om dit allemaal te bereiken.
Geslaagden Gaia College 2011
• Ellen v/d Linden, Bakhuizen
• Hessel Wiersma, St. Annaparochie
• Mirjam Agterberg, Witmarsum
• Carla v/d Veen, Leeuwarden
• Maria Zuiderveld, Schraard
• Sonja Bosma, Bolsward
• Astrid Kleijn, Ried
• Siska v/d Heide, Drachten

Allen hebben een jaar opleiding gevolgd, van maar liefst 30 lesdagen en ze hebben het examen afgerond met minimaal een voldoende en hoger.
Voor de disciplines van de afgestudeerden kunt u deze pagina raadplegen:
http://www.mediumopleidingen.nl/geslaagden
We wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond, spiritueel en leerzaam 2012 en natuurlijk heten wij u ook volgend jaar weer van harte welkom op ons College.
Warme groeten Linda Bolman en Sonja zeeman

Gaia College het mediumcollege voor paranormaal Nederland en België
www.mediumopleidingen.nl www.mediumopleidingen.be