Ruurd Hallema te zien bij de Miljonair fair 2011 editie, deltahal 93

Binnenkort is het eindelijk zover, dat gaat tout bekend en rijk Nederland weer naar de Miljonair fair (terwijl ik hier met chips thuis zit mmmmmm, geintje) voor de FAIR OFF THE YEAR. Een van de mensen met een prachtige stand is Ruurd Hallema, een tukker van formaat vanwege zijn prachtige kunst maar nog meer vanwege zijn mens zijn.

PRIMEUR!

Wie krijgt na Anna Kournikova, Joan Collins, Elizabeth Hurley en Brooke Shields dit jaar de edele taak om deze feestelijke editie officieel te openen? Elle Macpherson! “I’m looking forward to visiting Amsterdam for this sophisticated event and to see all the latest beautiful products. Very exciting to open the 10th anniversary edition!” zegt Elle Macpherson.

Elle Macpherson, beter bekend als ‘The Body’, is een Australisch model, actrice, presentatrice én succesvol zakenvrouw. In de jaren tachtig brak ze definitief door – samen met generatiegenoten als Linda Evangelista, Christy Turlington, Claudia Schiffer, Kate Moss, Naomi Campbell en Cindy Crawford. Ze is tevens ambassadrice van RED (een initiatief van Bono en Bobby Shriver) en UNICEF. Macpherson lanceerde een eigen lingerielijn, ‘Elle Macpherson Intimates’, en een huidverzorginglijn genaamd ‘The Body’.
Programma Miljonair Fair 2011

Front row zitten bij een van de weergaloze fashion shows of genieten van een spectaculair optreden van een nationale of internationale bekendheid? Ook dat is mogelijk tijdens de Miljonair Fair. In debat met een politicus, ondernemer, auteur of sporter? Netwerken met gelijkgezinden? Bezoekers laten zich volop inspireren op Business Monday. Het volledige programma vindt u hier.

Op het blog is er binnenkort een prachtig interview te lezen met Ruurd, een bijzonder mens, hart van goud, passie voor vrouwen en kunst. Maar vooral een mens die als motto heeft “het geluk zit in je zelf” prachtig dat hij op de fair staat. Hij is ontzettend druk met de voorbereidingen en reken maar dat er werk zal staan om je vinger bij af te likken. Ik ben een groot bewonderaar van zijn prachtige beelden die hier ook al op het blog staan. Maar first things first THE MILJONAIRS FAIR yeah!

Ruurd Hallema


Afbeelding exposant

Ruurd Hallema woont en werkt in Amsterdam en in Borne. Hij is een gepassioneerd beeldhouwer. Bekend in geheel Europa met monumentaal werk en spraakmakende exposities. Veel werk in bedrijfscollecties, vaak in opdracht. Voor overheden maakt hij eveneens grotere monumenten. Hallema is eveneens zeer bekend door zijn gedenkpenningen, bronzen portretten en kleinere oplagebeelden. Thema’s zijn onder andere: vrouwen, dynamiek en vrijheid; waarbij delen gepolijst worden hetgeen de esthetiek versterkt. Tijdens de Miljonair Fair presenteert Ruurd Hallema een fantastische nieuwe collectie gepolijst bronzen naakten.

Prinsengracht 340-342 Amsterdam 1016 HZ Nederland
+31 (0)20 62 48 383 / +31 (0)74 26 70 366
http://www.hallema.nl
Download gegevens als: vCard