Het Gaia College

Gaia College het mediumcollege voor paranormaal Nederland en België.

Welkom op onze website

Het Gaia College kan voor jou van betekenis zijn, wanneer je op zoek bent naar jezelf en de daar bijbehorende talenten. Het Gaia College is een initiatief van Linda Bolman en Sonja Zeeman. Mensen komen niet toevallig op je pad en gebeurtenissen vinden niet zomaar plaats. Zo ook het Gaia College. Het Gaia College is het resultaat van heel veel ervaringen in het geven en het ondernemen van opleidingen en workshops. De kennis van Sonja en Linda ( die ook elke dag nog groeit) zijn gebundeld en in samenwerking met derden bieden wij u het Gaia College aan. Linda buigt zich over het Noorden en Midden van Nederland en Sonja deelt haar kennis in het Zuiden van Nederland en Vlaanderen. Beide zijn actief in de paranormale sector en hebben een goedlopende praktijk. Meer over hen kun je lezen onder de titel “ Docenten”. Ze vullen elkaar aan, delen hun kennis en zorgen voor een gedegen opleiding in de disciplines die zij zelf goed beheersen. Door de jarenlange ervaringen van privé consulten zijn zij in staat niet alleen de theorie met je te delen, maar vooral een dosis praktijk, inzicht, ethiek en nuchterheid.

Want dat is waarmee het Gaia College zich onderscheid: we willen veel leren van en over de mysterieuze paranormale wereld, maar we willen wel met onze voetjes op de grond blijven.

Van het communiceren met onze dierbare overledenen in de opleiding Mediumschap, het healen van anderen door wat je leren kunt in het Healing Mediumschap tot het verklaren van de kaarten.. je kunt een keuze maken uit verschillende opleidingen. Neem rustig een kijkje en aarzel niet bij vragen Linda of Sonja te contacteren! Wij werken uitsluitend met kleinere groepen binnen een opleiding, opdat een ieder de persoonlijke begeleiding krijgt waar hij / zij recht op heeft. Tevens bieden wij de opleidingen relatief goedkoper aan, daar zowel Linda als Sonja over een eigen cursusruimte beschikken, waar wij garant staan voor kwaliteit, gezelligheid en een stukje “ thuis komen”. Ons streven is om jou te helpen op zoek te gaan naar de al dan niet aanwezige talenten en daarnaast het beste uit jezelf te halen!

Stap samen met het Gaia College in nieuwe bijzondere ervaringen. Op basis van de Engelse methodes leren we jou technieken aan, geven we veel praktische oefeningen en zullen we je bij staan in de enorme veranderingen die je meemaakt tijdens de opleidingen en gedurende jouw reis naar jouw “ paranormale ik”.