JA het is weer bal met de PVV, never a dull moment, stemmen? Ruzie om bezuinigingen……..

Wilders: kabinet, CDA en VVD spelen met vuur
DEN HAAG – „Het kabinet en het CDA en de VVD spelen met vuur.” Die waarschuwing uitte PVV-leider Geert Wilders donderdag nadat staatssecretaris Ben Knapen (Ontwikkelingssamenwerking) had bevestigd dat het kabinet deze regeerperiode niet tornt aan de internationale afspraak om minimaal 0,7 procent van het bruto nationaal product (bnp) te besteden aan ontwikkelingshulp.

Geert Wilders Geert Wilders Foto: ANP

Gedoogpartner PVV wil mogelijke extra bezuinigingen uit het budget voor ontwikkelingshulp halen. Volgens Wilders kan daar makkelijk 4 miljard euro af. „Eerst snijden in onzinuitgaven buitenland – en dat is ontwikkelingshulp – en dan pas verder kijken”, stelde hij.

Telegraaf

2 gedachtes over “JA het is weer bal met de PVV, never a dull moment, stemmen? Ruzie om bezuinigingen……..

 1. Het is een goed idee/ plan om daar te bezuinigen. Wij kunnen de wereld niet redden. Maar we kunnen wel de Overheden aanspreken op hun verantwoording voor hun burgers. Nederland moet eens ophouden zich als de beste lulletje van de klas voor te doen. Laten we ook eens naar de interne problemen kijken. Die gaspot in Groningen raakt ook een keertje op.

  Er is een mooi rapport gelanceerd van “artsen zonder grenzen”. Als je dat gelezen hebt, weet je meteen waarom Wilders met zijn voorstel komt.

  1. Isabel Blanco

   Het is beter om het geheel anders in te richten, niet klakkeloos zomaar ergens geld naar toe te sturen maar lokaal middels oa mini kredieten de bevolking ZELF aan de slag te zetten opdat zij LEREN niet meer afhankelijk te zijn van ons. Pas dan kun je gaan minderen. Die 0.7 is peanuts en bovendien een afspraak tussen meerdere landen. Het afschaffen ervan ben ik dan ook tegen. Wel ben ik van mening dat het oeverloos geven aan staten die er wapens voor kopen zoals Somalie dat dit moet veranderen.

   Er moet een zwarte lijst komen en men moet lokaal aan de slag. Wilders komt niet met dit voorstel ivm Artsen zonder Grenzen hij komt enkel met dit voorstel vanuit een ander dogma en retoriek van hem, LET WEL, het gros van de landen waar het geld naar toe gaat zijn MOSLIM landen en dat is de ENIGSTE reden voor hem om te zeggen STOP ERMEE.

   Wat Artsen zonder Grenzen aangeeft is de problematiek die is ontstaan door het VERKEERD uitgeven van het geld!

   Denk daar maar eens over na en laat Wilders los heb gaat het alleen maar om zijn dogma en anti pathie tegen alles wat met de Islam te maken heeft en 80% van de ontwikkelingslanden het gros moslim is niet meer en niet minder………..

Reacties zijn gesloten.