1 jaar Curves een openhartige terugblik ( fitness en weerbaarheid voor vrouw in Hengelo)

1 jaar Curves; een openhartige terugblik

Op 22 november 2010, achteraf vlak voor een lange, koude winter, openden Fabian en Christel Verheij een tweede vestiging in Hengelo van Curves, 30 minuten fitness voor vrouwen, in de Creatieve Fabriek. Fabian: “Het weer heb je natuurlijk nooit in de hand, maar dit heeft wel bijgedragen aan een moeizame start, terwijl een goede start juist zo cruciaal is.”

Moeizame start
We begonnen in een lange periode met veel gladheid, die mensen binnenhield. Met een grote enkelglas gevel, brulde de kachel en werd het toch niet warmer dan 13 graden binnen. Toen eindelijk het voorjaar begon, liepen we al behoorlijk achter de feiten aan. Ondertussen is door de Creatieve Fabriek hoog rendement glas geplaatst en is met hun hulp een nieuw airco/verwarming luchtsysteem geïnstalleerd. “Voor een ‘koele’ zomer, maar natuurlijk zijn we nu ook op een nieuwe winter beter voorbereid” lacht Christel.

Unieke aanpak helpt al snel
Door de goede resultaten en het enthousiasme van onze eerste leden ging het daarna gelukkig zo snel opwaarts, dat we toch nu al ‘breakeven’ zijn met ruim 200 leden in de nieuwe vestiging. Dat komt ook omdat we geloven in onze unieke aanpak. Ongedwongen sporten, niet op vaste tijden, maar wel effectief en lekker kort met 30 minuten per keer. Altijd met persoonlijke aandacht, begeleiding en een maandelijkse evaluatie. Als je daarbij ook onze hulp optelt naar een goed eetpatroon, vaak meer eten(!), vertaald zich dat in fantastische resultaten, ook door samenwerking met Diëtiste Sylvia Jelierse.

Fantastische resultaten
Ondertussen hebben we in Zuid een dame van het eerste uur die nu al bijna 180 keer is komen sporten en 12 kilo kwijt is. Een vrouw die in Juni begon, is al bijna 30 kilo kwijt en heeft 110 cm verloren (gemeten op 6 plaatsen) Ook diverse vrouwen die bijna ‘anti sportschool’ waren moeten toegeven dat ze het bij ons ‘zelfs leuk beginnen te vinden’ In Curves Hengelo Noord hebben wij de eerste Nederlandse ‘Curvette of the Year’ in huis, van alle 60 vestigingen in Nederland. Haar verhaal over de verandering die Curves op haar leven heeft gehad, onder andere door de persoonlijke ondersteuning vanuit een leuke sportplek, maakte op de jury de meeste indruk. Dat was voor ons een bekroning op ons werk.

Vertrouwen in een gezonde toekomst
Wij zijn gepassioneerd om met vrouwen effectief naar resultaat te werken en dat is dankbaar werk. Natuurlijk werken zij daar zelf het hardst aan, maar wij hebben in ieder geval een omgeving gecreëerd die daarbij helpt. Kortom, het was een roerig jaar om op terug te kijken, maar we kijken met heel veel vertrouwen naar de toekomst.

Eindejaarsactie!
Curves in Nederland hebben al een geweldige eindejaarsactie, maar extra, om onze verjaardag te vieren geven wij vrouwen de gelegenheid om zich EENMALIG gratis in te schrijven. (*Alleen bij Curves in Hengelo!)

GRATIS INSCHRIJVEN + Curves Sporttas (t.w.v. €17,50) in BEIDE CLUBS!
Woensdag 23 november van 10:00-12:00 uur en van 16:00-18:00 uur
Alleen op afspraak! Dus bel of mail snel, want vol is vol!

Een gedachte over “1 jaar Curves een openhartige terugblik ( fitness en weerbaarheid voor vrouw in Hengelo)

Reacties zijn gesloten.