Foutje bedankt, cement in je billen ahum bizar…………..

Nepdokter Oneal Ron Morris, vrijdag gefotografeerd door de politie van Miami. © Miami Gardens Police Department

De politie in het Amerikaanse Miami heeft vrijdag een nepdokter aangehouden die ervan wordt verdacht een patiënte te hebben geïnjecteerd met cement, olie, superlijm en een bandenplakmiddel. De patiënte was uitgekomen bij de zogenaamde arts na een zoektocht naar een betaalbare plastisch chirurg.
De patiënte, een vrouw die in een nachtclub zou gaan werken en wat meer rondingen in haar lichaamsvorm wilde laten aanbrengen, betaalde mei vorig jaar 700 dollar (ruim 500 euro) voor een reeks injecties in en rondom haar billen.

De behandeling door de 30-jarige Oneal Ron Morris leverde niet het gewenste effect op. Toen ze klaagde over pijn, stelde Morris haar gerust met de woorden: ‘Maak je geen zorgen, het komt in orde. We blijven je gewoon inspuiten met het spul en dan komt het vanzelf voor elkaar.’

Schaamte
Om te herstellen van de behandeling van de nepdokter meldde de patiënte zich naderhand tot tweemaal toe in een ziekenhuis, maar durfde daar uit schaamte niet te vertellen wat er precies was gebeurd. De politie zegt lang jacht te hebben gemaakt op de dader en sluit niet uit dat er meer slachtoffers zijn die geen aangifte durven te doen omdat ze zich schamen.

Enorm achterwerk
De politie meldt dat Morris een man is die zichzelf uitgeeft voor vrouw. Op politiefoto’s is te zien dat Morris zelf in het bezit is van opgezwollen lippen en een enorm achterwerk. Volgens een politiewoordvoerder is het waarschijnlijk dat de zogeheten arts de injecties eerst op zichzelf heeft uitgeprobeerd.

Morris wordt beschuldigd van het valselijk uitoefenen van de medische professie met als gevolg het toebrengen van ernstige lichamelijke verwondingen.

(Redactie) bron AD