Mega-ongeluk op Duitse snelweg

Wel apart bedenk wel lieve lezers wij wonen ongeveer 3 km ervandaan!!! En hebben totaal niets gemerkt van mist of wat dan maar ook en kunnen jullie verzekeren dat er GEEN loeiende sirenes de Duitse Grens over zijn gegaan

Mega-ongeluk op Duitse snelweg

GRONAU – In Duitsland is vlak over de grens bij Enschede vrijdagavond een groot verkeersongeluk gebeurd. Tientallen auto’s knalden in dichte mis op elkaar. Er zijn zeker drie doden en ongeveer dertig gewonden.

Veel slachtoffers worden naar ziekenhuis in Enschede gebracht, weet NOS. Er zouden zeker zestig auto’s bij het ongeluk betrokken zijn.Twintig gewonden zijn er volgens lokale media ernstig aan toe. Enkele mensen zaten ingeklemd in hun voertuigen.

Volgens ooggetuigen is er één grote chaos. Het is nog onduidelijk of er Nederlandse slachtoffers zijn. Het ongeluk gebeurde op de A31 tussen Heek en Gronau. De weg blijft de hele nacht in beide richtingen afgesloten.

Geen Nederlandse hulpverlening

Nederlandse politieagenten en ambulancebroeders zijn niet betrokken bij de hulpverlening na de grote botsing. Dat heeft een woordvoerster van de politie in het district Münster laten weten. Het Korps landelijke politiediensten liet desgevraagd weten wel hulp te hebben aangeboden.

Bron Telegraaf en anderen