Hero Brinkman zoekt confrontatie in de PVV

PVV’er Brinkman erkent saboteren eigen partij

Vreemd is het niet, hij wilde jongeren en transparantie en leden, Wilders niet. Dat gaat even goed tot vandaag dus, is er een coupe gaande om de kiezer nu het kabinet op knallen staat? Brinkman is al een hele tijd bezig dat is een feit en hoe je het ook went of keer het begint nu toch echt LPF vormen te krijgen het gerommel binnen de PVV

PVV-Tweede-Kamerlid Hero Brinkman erkent dat hij met het doorzetten van zijn plannen voor een PVV-jongerendag in Noord-Holland de partijdiscipline binnen de PVV saboteert. ,,Ook sabotage is gewoon een geoorloofd politiek middel om je doel te bereiken’’, zei Brinkman dinsdag in De Wereld Draait Door.

PVV’er Brinkman erkent saboteren eigen partij

Brinkman strijdt al langer voor meer openheid in de PVV en een democratisering van de partij. Tot nog toe kregen zijn initiatieven geen steun van PVV-leider Geert Wilders. Dinsdag werd duidelijk dat de PVV-fractie alleen met een jongerendag wilde instemmen als die beperkt zou blijven tot 200 jongeren en als de pers geweerd zou worden.

Voor Brinkman is dat niet aanvaardbaar. ,,Dan trap je de pers er uit, gaan de luiken dicht en gaan we op z’n Noord-Koreaans met elkaar over democratisering praten”, zei hij dinsdagmiddag al.

Brinkman gaat de jongerendag nu volgend voorjaar in Noord-Holland organiseren, waar hij voorzitter is van de statenfractie van de PVV. ,,Daar gaat de Tweede Kamerfractie niet over.”

© ANP bron RTL nieuws