Derksen blijft een galbak, Genee onderkruipsel, resultaat, Nederland verliest van Duitsland met 3-0 (schrik)

Plaats Delict op tv natuurlijk: AMSTERDAM – VIDEO Johan Derksen noemt Wilfred Genee in VI een onderkruipsel. Bekijk het fragment van deze weer hoogoplopende ruzie aan de kroegtafel van Voetbal International.

Kortom Bert van der Veer heeft met het winnen van die eh ring toch gelijk het failliet van de TV is er al…………….

En dan weet je gelijk waarom Nederland met 3-0 koppie onder gaat tegen Duitsland, ze hebben allemaal naar deze rotzooi gekeken, waren nog zo in shock, begonnen met golfen en dachten niet aan een potje voetbal. Nee even zonder gekheid, NL heeft nog niet verloren wel een keer of wat gelijk spel na de WK finale, dat ze nu op hun bek gaan ECHT letterlijk en terecht is broodnodig, we lopen niet meer in de voetbalschoenen maar kilometers ernaast. Die instelling is voor de EK de verkeerde, je mag van de FIFA wel nummero 1 zijn maar dat zegt niets, dat veranderd je mentaliteit van “och ons kan niets gebeuren” dus zeg ik Duitsland BEDANKT voor de wake up call!

ORANJE KANSLOOS
Van onze Telesportredactie
HAMBURG – Oranje is na de vriendschappelijke interland tegen Duitsland gewaarschuwd met het oog op het EK volgend jaar in Polen en Oekraïne. In Hamburg overklasten de Oosterburen de ploeg van bondscoach Bert van Marwijk, met name in de eerste helft, met uiterst fel en snel spel.