OVERVAL/BEROVING/ONTVOERING ENSCHEDE

Overval/beroving/ontvoering in Enschede

Enschede • Politie Twente is op zoek naar een getuige van een beroving op zaterdagavond 12 november jl. Vlak na de beroving van haar fiets en tas (zie onderstaand persbericht) heeft het… Klik op de link voor meer informatie.
» Lees het hele artikel op ‘http://www.misdaadkaart.nl

lak na de beroving van haar fiets en tas (zie onderstaand persbericht) heeft het 16-jarige meisje een jongeman van ongeveer 20 à 25 jaar tussen 22.15 en 22.30 uur zien langsfietsen richting Vlierstraat. Deze jongeman zou nog achterom hebben gekeken. Mogelijk heeft hij belangrijke informatie over de beroving of dader. Politie Twente verzoekt deze man dan ook zich te melden via het algemene nummer van de politie, recherche Enschede: 0900-8844.

Persbericht van 14 november:
Meisje van fiets en tas beroofd
Enschede
Zaterdagavond 12 november heeft een 16-jarige Enschedese aangifte gedaan van beroving van haar fiets en haar tas. Zij verklaart dat zij omstreeks 22.15 uur over de Knalhutteweg fietst als zij voor het fietstunneltje plotseling door een onbekende man van de fiets geduwd wordt. Onder bedreiging moet zij de fiets en haar tas afstaan. De man fietst op haar blauwe fiets weg met zijn eigen fiets naast zich in de richting van de Vlierstraat. Zij belt direct haar moeder en gaan dan naar het politiebureau.
Het signalement van de verdacht is als volgt: Blank tot licht getinte man, tussen 18 en 25 jaar, ongeveer 1.75 -1.80 m lang en droeg donkere kleding. Tevens vermist de 16-jarige haar tas dit is een imitatie krokodillenleren zwarte tas. Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u andere relevante informatie, neemt u dan contact op met Politie Twente, recherche Enschede via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.