Recherche top Enschede stapt op (zie je wel dat het overal hommeles is in corrupt NL)

Kan niet uitblijven he, sommigen pikken het gedonder niet meer, waarom stappen deze mensen op? Gewoon omdat de top in Hollandia door en door corrupt en verrot is, vraag is wie er regeert, de betalende industrie of de Politiek, ik denk die “industrie” en zolang zij dit doen valt er aan ons land geen eer meer te behalen in onze mislukt democratie, lange leven de censuur

Recherchetop politie Twente stapt op

ENSCHEDE – De recherchetop van de regiopolitie Twente is opgestapt. Beide functionarissen hebben vorige week hun functie neergelegd na meningsverschillen, zo heeft de politie Twente dit weekeinde bevestigd.

Het gaat om de hoogste baas van de recherche Antoinette Geerts, directeur van de divisie Informatie en Recherche en haar tweede man Bertus Hollink, chef van de unit Regionaal Tactische Recherche. Er was onvoldoende draagvlak om samen verder te gaan, aldus de politie, die geen andere mededelingen wil doen over de aard van de meningsverschillen.

Hollink stelde zijn functie ter beschikking en Geerts legde haar werk neer, zo blijkt uit de verklaring. De lopende zaken worden voorlopig afgehandeld door de waarnemend directeur van de divisie. „Om deze organisatieonderdelen in de toekomst een nieuwe wending te kunnen geven werkt de korpsleiding aan een oplossing”, aldus de politie. De korpsleiding meldt veel waardering te hebben voor beide leidinggevenden en hun jarenlange inzet en toewijding.

Geerts kwam 3 jaar geleden naar de regiopolitie Twente. Hollink werkte er al langer.